inlo@inlo.no +47 22 17 36 65

«Alle stemmer 2017» – våre arrangementer i forbindelse med høstens stortingsvalg 2017

Litteraturhuset i Bergen

Politisk debatt på Litteraturhuset i Bergen:

Som en oppkjøring til høsten stortingsvalg inviterer vi til politisk debatt på Litteraturhuset i Bergen på mandag 28. august 2017 kl. 18.00 – 20.00. Dette blir en ordinær politisk debatt der vi håper på et aktivt publikum, engasjerte politikere og masse god diskusjon om temaer som opptar oss Bergensere av alle ulike bakgrunner. Representanter fra alle 9 partier som stiller til valg blir representert.  Debatten er åpen for alle. Gratis inngang.

Møterom: Olav H. Hauge (2. etg)

Debattleder: Frøy Gudbrandsen, politisk redaktør i BT.

Event på Facebook: https://www.facebook.com/events/1895671700645635/

Familiedag med valgfokus på Bergen Internasjonale Kultursenter: 

Velkommen til en stor og fargerik familiedag med valgfokus på Bergen Internasjonale Kultursenter på lørdag 26. august 2017 fra kl. 12.00 -15.00

Denne dagen blir det appeller, stands, kulturelle innslag og politikere fra 9 partier får 2 minutter hver til å presentere sitt parti. I tillegg blir det bl.a servering av palestinsk falaffel, utdeling av partinøytralt valgmateriale og et eget rom med en valgavlukke der man kan ”prøve-stemme”.  I 4. etasje blir det et eget arrangement for barna der gjengen fra «Den magiske regnbuen» (kjent fra Barne-BIKS) tar barna med på et eventyr der de skal vandre gjennom verden, og etterpå kan de delta på 4 ulike kunstverksteder.

Familedagen er åpen for alle. Gratis inngang.

Event på Facebook

Familiedagen og debatten er begge deler av arrangementrekken «Alle stemmer 2017», og er et samarbeid mellom Det Felles Innvandrerråd i HordalandLO i Bergen og OmlandNorsk Folkehjelp BergenBatteriet Vest Norge, og Flyktningstenesta på Voss.

Arrangementene gjennomføres med støtte fra Hordaland fylkeskommune og Innvandrernes Landsorganisasjon (www.inlo.no).

Med Vennlig Hilsen

Inger Paulsen

Daglig leder

Det Felles Innvandrerråd i Hordaland (DFIRH)    TLF: 55311895 / 46931810   Hjemmeside: www.dfirh.no

Lik oss på Facebook: https://www.facebook.com/DFIRH